Ansatte

På Ungdomscenter Knudmosen vil du møde mange forskellige undervisere, der har et hav af forskellige uddannelser, interesser og erfaringer med i skolen hver dag. 

Vi tror på at forskellighed er en styrke, der kommer vores elever til gode. Og selvom det ikke er noget vi blærer os med, er vi flere gange blevet udnæcnt til at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark af organisationen “Great place to work”. 

Så som elev på Ungdomscenter Knudmosen vil du møde en masse mennesker som er glade for deres arbejde og den slags har det med at smitte positivt af på både eleverne og omgivelserne. 

Som du kan se på denne side, så favner personalegruppen bredt og har stor erfaring og viden i grundlæggende specialpædagogisk tilgang. Personalet som du vil møde på Ungdomscenter Knudmosen, har specialiserede kompetencer indenfor specifikke diagnoser, særlige behov og uddannelsesområder. 

Ud over lærere og pædagoger består personalegruppen af faglærer, praktik- og studevejledere. Den tværfaglige og professionelle personalesammensætning muliggør en fleksibel og varieret uddannelse, hvor vi møder dig, som det menneske du er, og ikke som den diagnose du måske har. 

Ledelse

Teknisk og administrativt personale

Herluf Trolles Vej

Lindegårdsvej